1. Q's Inn NorthCenter, in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului northcenter.qsinn.ro respecta caracterul privat si securitatea informatiilor furnizate de catre vizitatorii site-ului, inclusiv a datelor cu caracter personal, potrivit prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice. Q's Inn NorthCenter se obliga a administra in conditii de siguranta datele personale furnizate de vizitatori voluntari, prin completarea formularului de abonare la newsletter-ul Q's Inn NorthCenter. Categoriile de date prelucrate de Q's Inn NorthCenter sunt nume, prenume si e-mail. Q's Inn NorthCenter foloseste datele cu caracter personal colectate pentru urmatoarele actiuni:

  •          Pentru a livra buletinele de stiri(denumite newsletters) la care v-ati abonat
  •          Pentru a ne ajuta sa cream un continut interesant pentru vizitatori, pe baza datelor furnizate voluntar de catre acestia;
  •          Realizarea de analize/rapoarte;

Totodata, sunt informatii stocate pe hardware sau software care sunt automat colectate de Qs Inn NorthCenter. Aceste informatii includ: adrese IP, tip de browser, numele domeniului, momentul zilei in care s-a facut accesarea si referinte. Aceste informatii vor fi folosite de Q's Inn NorthCenter pentru imbunatatirea serviciilor oferite si a continutului site-ului, dar si pentru a realiza rapoarte generale de trafic privind utilizarea site-ului.

2. Site-ul northcenter.qsinn.ro este un serviciu gratuit furnizat de Q's Inn NorthCenter, cu sprijinul colaboratorilor si partenerilor sai si care va fi numita in continuare Q's Inn NorthCenter.

3. northcenter.qsinn.ro este un site creat in limba romana, dezvoltat si operat de Q's Inn NorthCenter, caruia i se aplica urmatorii termeni de utilizare care includ, dar fara a se limita la acestea, toate textele, pozele, uneltele interactive, testele online, produsele digitale, evenimentele, tururile virtuale, paginile personale si concursurile publicate in oricare dintre paginile site-ului.

4. northcenter.qsinn.ro nu va fi considerat responsabil pentru orice incalcare a termenilor de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu o parte sau intreg continutul prezentului document va rugam sa nu utilizati serviciile acestui site. Totodata, Q's Inn NorthCenter isi rezerva dreptul de a schimba termenii de utilizare ai site-ului, fara a anunta terte persoane. Drept pentru care, vizitatorii sunt rugati ca imediat ce acceseaza site-ul sa verifice daca termenii de utilizare au fost modificati. Utilizarea in continuare a site-ului implica acceptarea de catre dumneavoastra a acestor termeni de utilizare.

5. Accesul neautorizat, distributia, reproducerea, copierea, restransmiterea, publicarea, vanzarea, utilizarea comerciala sub orice forma sau oricare alt tip de transfer a oricarei parti din site-ul northcenter.qsinn.ro sunt interzise.

6. Vizitatorul este in intregime responsabil de toate informatiile pe care alege sa le faca publice din contul sau. In cazul accesarii neautorizate a contului de catre terte persoane, Q's Inn NorthCenter nu isi asuma nicio responsabilitate privind consectintele care pot aparea.

7. Q's Inn NorthCenter se obliga sa nu faca publica adresa de e-mail a utilizatorilor si sa nu o dezvaluie unei terte parti, daca aceasta nu se afla intre partenerii agreati in mod expres, in afara cazului in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea si/sau procedurile judiciare.

8. Q's Inn NorthCenter nu-si asuma niciun fel de responsabilitate pentru situatiile in care utilizatorul isi publica adresa sau orice alte date personale, din proprie initiativa, intr-un mesaj public, pe paginile site-ului cu acces public.

9. Unele dintre serviciile Q's Inn NorthCenter dau posibilitatea utilizatorilor de a primi newslettere si alerte prin posta electronica. Puteti opta oricand pentru varianta de a nu mai primi astfel de notificari, cu un singur click pe link-ul de dezabonare din newsletter/alerta.

Politica de confidentialitate se supune legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul Q's Inn NorthCenter. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul Q's Inn NorthCenter.