Un vis frumos

“Viitorul apartine celor care cred in frumusetea visurilor lor.” - Eleanor Roosevelt

Povestea Q's Inn a pornit de la un vis. Am aspirat la o relatie apropiata cu clientii nostri, in care sa le putem oferi o felie din raiul culinar al bucatariei traditionale, "la pachet" si la un pret accesibil. Acest vis a devenit realitate in 2007, atunci cand primul restaurant de tip „take away” si-a deschis portile, in centrul Constantei. Deschiderea Q's Inn a avut o semnificatie si mai puternica si anume deschiderea apetitului clientilor pentru cele peste 50 de mancaruri delicioase si proaspete, pe care le pot lua cu ei "la pachet": salate, sortimente de peste, frigarui delicioase, mancaruri gatite ca la mama acasa, prajituri pline de savoare si bauturi racoritoare din fructe proaspete, toate preparate dupa retete proprii, originale.

Primele locatii in Bucuresti

Dupa ce reteta noastra a fost confirmata in Constanta, in 2012 am atacat Bucurestiul, unde stiam ca oamenii sunt vitregiti din punctul de vedere al mancarii de calitate la preturi avantajoase. Am asezat cu grija felurile de mancare gatita in vitrinele ademenitoare, am ispitit clientii cu arome si culori carora nu le-au putut rezista. De la geamurile inalte ale cladirilor corporatiste, am adus alaturi de noi zeci si zeci de gurmanzi, dintre cei mai exigenti.

In timp, am castigat increderea clientilor care au gasit in Q’s Inn serviciile si produsele de calitate, de care aveau nevoie. Clientii au invatat sa creada in noi si in calitatea serviciilor pe care le oferim, pentru ca in toti acesti ani, singura noastra menire a fost sa nu-i dezamagim niciodata. Ei sunt sursa noastra de inspiratie atunci cand vine vorba de crearea unor noi sortimente de mancare. Fara sfaturile lor, nu am putea diversifica atat de frecvent gama noastra de specialitati culinare.

Cu timpul ne-am detasat de concurenta cu un restaurant 100% romanesc, care ofera clientilor sansa de a-si alege sortimentele preferate de mancare direct din vitrine, in functie de combinatiile culinare preferate si suma de bani care este dispus sa o plateasca.

Avantajul principal al acestui tip de serviciu este economia de timp, intrucat mancarea gatita este direct portionata si livrata "la pachet. Un alt avantaj, tradus in termeni economici, este faptul ca toate mancarurile traditionale au preturi considerabil mai mici decat in alte restaurante desi calitatea mancarii ramane la cel mai inalt nivel.

Program

Pentru ca ne pasa de angajatii nostri si vrem sa le oferim si acestora o viata normala, programul nostru de lucru este de luni pana vineri, intre orele 08.00 si 17.00

Din aceasta locatie NU se fac livrari.